发布者认证信息(营业执照和身份证)未完善,请登录后完善信息登录
终于领会2021年11月18日场次GRE短篇阅读机经 GRE备考

爱品网

爱品网 IPNO.CN

b2b免费推广平台

扫扫有惊喜

 
 
 
当前位置: 首页 » 资讯 » 教育培训 » 正文

终于领会2021年11月18日场次GRE短篇阅读机经 GRE备考

放大字体  缩小字体 发布日期:2021-11-24 17:29:01  浏览次数:49
核心提示:

  2021年11月18日场次GRE短篇阅读机经发布,本文包括对11月18日GRE阅读三大题型中的短阅读内容的预测讲解,帮助大家提升短阅读正确率,避免在简单题目中意外扣分,考生

  2021年11月18日场次GRE短篇阅读机经发布,本文包括对11月18日GRE阅读三大题型中的短阅读内容的预测讲解,帮助大家提升短阅读正确率,避免在简单题目中意外扣分,考生不可不看!
  短篇阅读
  What little scholarship has existed on Ernest Hemingway--considering his stature — has focused on trying to unmask the man behind the bravura. Ultimately, most of these works have done little more than to show that Hemingway the myth and Hemingway the man were not too dissimilar ( Hemingway lived to hunt big game so should we be surprised at his virility, not to mention that of many of the author's--chiefly male-protagonists ) . In the last few years, several biographies have reversed this trend, focusing on Hemingway near the end of his life: isolated and paranoid, the author imagined the government was chasing him ( he was not completely wrong on this account ) . Ironically, the hunter had become the hunted, and in that sense, these latest biographers have provided — perhaps unwittingly — the most human portrait of the writer yet.
  1. It can be inferred from the passage that the author considers the latest Hemingway biographies a departure from traditional biographies in that these latest biographies
  A. focus on a much overlooked aspect of the writer's body of work
  B. depict Hemingway in a manner that is at odds with the myth of Hemingway
  C. claim that Hemingway was similar to several of his chief protagonists in his books
  D. suggest that Hemingway lacked the virility many associated with him
  E. do not attempt to explore the link between Hemingway the man and Hemingway the myth
  答案:A
  解析:题干问作者认为最新的海明威传记相对于传统传记的不同点。根据文章第三句话,我们知道,过去几年里一些最新传记反了传统,开始专注海明威晚年生活。我们由此推出,最新传记专注了传统传记忽视的地方,对应选项 A 中:focus … overlooked aspect … writer ’ s … work.
  2. With which of the following would the author of the passage agree?
  A. The prevalence of scholarship on Hemingway is commensurate with his renown as a writer.
  B. The latest Hemingway biographies consciously intended to show Hemingway ’ s vulnerabilities.
  C. Until recently, Hemingway biographies had shown a similar trend.
  答案:B
  解析:题干问文章作者会同意的事实是什么。根据文章第三句话,我们知道,在最新传记中,海明威晚年生活孤独多疑,政府也可能在追杀他。我们由此推出,最新海明威传记表现了海明威的弱点,对应选项 B 中:… latest Hemingway biographies … show … vulnerabilities.

免责声明:[终于领会2021年11月18日场次GRE短篇阅读机经 GRE备考]信息是由该公司[勤学思教育网]自行发布,该企业负责信息内容的真实性、准确性和合法性。[爱品网]仅列示上述信息,上述信息描述仅代表信息发布日的情况,不担保该信息的准确性,完整性和及时性,也不承担浏览者的任何商业风险。
本产品网址 : https://www.ipno.cn/news/i234431.html 可发送到QQ/微信/微博/博客等平台来推广此信息
 

 

网站首页 | 付款方式 | 关于我们 | 信息删除 | 联系方式 | 服务条款 | 版权隐私 | 网站地图 | 专题 | 排名推广 | 广告服务 | 积分换礼 | 网站留言 | RSS订阅 | 鄂ICP备14015623号-2

爱品网是一个开放的平台,信息全部为用户自行注册发布!并不代表本网赞同其观点或证实其内容的真实性,需用户自行承担信息的真实性,图片及其他资源的版权责任! 本站不承担此类作品侵权行为的直接责任及连带责任。

如若本网有任何内容侵犯您的权益,请联系: 473199705@QQ.COM

©2012-2021爱品网 免费信息发布平台,免费推广平台,免费B2B网站爱品网 www.ipno.cn
免责声明:本站所有信息由各公司自行发布,请在交易前确认真实合法性,本站不承担任何交易及知识产权侵权的法律责任! 鄂公网安备 42018502005275